SKIN©

En hudläkarledd specialistklinik i Göteborg som erbjuder behandling av hudsjukdomar (medicinsk hudvård) och medicinskt försvarbara estetiska åtgärder.
I moderna lokaler och med utrustning av högsta kvalitet har vi skapat en rogivande och vacker miljö. Behandlingsmetoderna som används är ”evidence based” och utförs av kunnig och välutbildad personal.
Vårt handplockade team har lång erfarenhet av både medicinsk och estetisk hudvård och garanterar ett bra bemötande och gott omhändertagande.
Kliniken tar emot patienter med privat sjukförsäkring samt helt privata patienter. Vi utreder och behandlar hudsjukdomar (tex eksem, psoriasis och acne) och vi utför även förebyggande åtgärder såsom prickkontroller. Den estetiska hudvården består exempelvis av olika typer av ”peelingar” och hudvårdsprodukter som delvis bara kan tillhandahållas av hudläkare eller plastikkirurg. Medicinskt försvarbara estetiska åtgärder som ”Soft tissue face lift” d.v.s. facelift utan kniv samt ögonlocksplastik.
Vi har ett långvarigt och gott samarbete med två av landets främsta dermatopatologer, vilket möjliggör tillförlitliga och snabba svar på vävnadbiopsier.
Vårt motto är att ”vård utan väntetider inte skall betyda kompromiss med kvalitet!”

Kliniken har genomgått en noggrann kvalitetskontroll genom Kvalprak AB och uppnått den högsta certifieringsnivån inom ISO.

mer of certifieringen här

Vi hälsar Dig välkommen och ser fram emot att få hjälpa Dig!

Hélène Wolff, Spec.läk, med dr
Klinikchef

 
 

Skin samarbetar med:

  • Aleris/Cardcon

  • Utvidgad hälsokontroll med hudscreening

  • Frisk & kry

  • Förebyggande hälsovård/hudscreening

  • Gothia Tower, St Jörgen

  • Carlanderska Sjukhuset